Детски парти клуб "Мики"

Стара Загора, ул. „Кольо Ганчев“ 45

Заведи ме там

Работно време:  всеки ден от 10:30 - 21:30 ч. 

Детски парти клуб Мики предлага на своите клиенти следните услуги:
• детски тържества за всеки празник - безплатен детски кът; 
• за клиенти на заведението безплатен детски кът;
• кафе-сладкарница, кафе-аперитив;
• кетъринг;
• интернет - WiFi.