Студио за красота-фризьорство и маникюр „Матини“

63 ул. „Евлоги Георгиев“ Стара Загора

Заведи ме там

Работно време: понеделник-петък: 10:00-19:00

                                                                  събота:10:00-14:00

                                                                  неделя: почивен ден